Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

Focal Meditech BV, 6e plaats MKB Innovatie Top 100 2013

Hightech armondersteuning naar menselijke maat

Darwing, de geavanceerde armondersteuning van Focal Meditech, helpt mensen met geringe spierkracht bij de uitvoering van dagelijkse activiteiten, zonder de lichaamsfuncties volledig over te nemen. Zes technologische innovaties maken het met recht een technisch hoogstandje.

Revolutionair

De vondst van een dubbel balanceermechanisme, waardoor boven- en onderarm onafhankelijk van elkaar worden ondersteund, was een grote doorbraak. Maar ook de gereguleerde bekrachtiging, taakspecifieke ondersteuning, draaghoekstabilisator, het handelingengeheugen en het positieslot maken de Darwing revolutionair.

Verhogen kwaliteit van leven

Het ontwerp zorgt dat gebruikers langer en vaker zelfstandig kunnen wonen en werken en verhoogt zo de kwaliteit van leven. De verminderde afhankelijkheid van professionele of mantelzorg leidt tot minder zorgkosten, terwijl er door minder snelle achteruitgang bij progressieve ziektebeelden gezondheidswinst wordt geboekt. Na vijf jaar intensief ontwikkelen, werpt de Darwing nu zowel nationaal als internationaal zijn vruchten af.

Lees meer:

Focal Meditech BV

Tilburg
 

Facebook Twitter LinkedIn

Website Focal Meditech

Website Darwing

Darwing van Focal Meditech

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact