Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Podcasts

Divitel, 42e plaats MKB Innovatie Top 100 2014

Overal televisie, met op maat gemaakte interactieve televisieplatformen

Tegenwoordig is het heel normaal dat je overal (kwalitatief hoogwaardig) televisie kunt kijken. Op TV, computer, iPad, Androd, etc.  Divitel  is een high-tech kennisbedrijf en maakt digitale, interactieve televisie mogelijk in Nederland en ver daarbuiten. Divitel levert haar tailor-made diensten en systemen aan kabelmaatschappijen, internetproviders, radio- en televisieomroepen.

Interactiever en persoonlijker

Televisie wordt steeds interactiever en persoonlijker. Denk bijvoorbeeld aan op de persoon toegespitste advertenties en de koppeling met social media. Divitel loopt voorop met specifieke technische kennis en is onafhankelijk van producten en/of leveranciers. Dit maakt dat Divitel in Nederland een zeer bijzondere marktpositie heeft verworven. Momenteel wordt er hard gewerkt deze uit te bouwen in het buitenland. Nagenoeg ieder televisieplatform dat Divitel voor haar klanten oplevert is tailor-made.

Individualiseringstrend

De wereldwijde individualiseringstrend (televisie wordt steeds persoonlijker) is sterk merkbaar. Alle wordt individueler, persoonlijker, mensen gaan meer data, meer video verbruiken. Datagebruik schiet omhoog en operators hebben slimmere systemen nodig.  Divitel bereidt zich op toekomstige veranderingen in de mediasector voor door onder meer deel te nemen aan het HbbTV Forum, een nieuwe technologiestandaard in wording die broadcastdiensten met internetdiensten samenvoegt.

Divitel

Apeldoorn

Facebook Twitter LinkedIn

Website

Hans Kornmann, CEO van Divitel

Hans Kornmann, CEO van Divitel
Foto: Hans van de Vlekkert

"Onze nominatie vergroot onze zichtbaarheid en zorgt ervoor dat wij ons beter kunnen profileren. We laten namelijk graag zien dat innovatie in het DNA van onze medewerkers zit."

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact