Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Podcasts

Crunchr, 65e plaats MKB Innovatie Top 100 2018

Personeelsgegevens verstopt in een veelheid aan systemen

Bedrijven houden allerlei gegevens over hun personeel bij. Salarissen, beoordelingen, ziekteverzuim, opleidingen noem maar op.  De gegevens zijn opgeslagen in verschillende systemen die meestal niet met elkaar kunnen omgaan. Analyses maken met al deze gegevens is handmatig en tijdrovend werk.

Alle personeelsdata in één tool

Crunchr is een nieuw innovatief platform om al deze personeelsdata te analyseren. Het is als het ware een laag over alle traditionele systemen heen. De tool combineert de informatie uit al die systemen en maakt rapporten, analyses en visuals. Dit maakt data-analyse voor organisaties toegankelijk en inzichtelijk. Denk hierbij aan vraagstukken als: Hoe kunnen we toptalenten aantrekken en behouden? Welke recruitmentkanalen zijn op de lange termijn het meest effectief? Krijgen mannen en vrouwen in een bedrijfsonderdeel  gelijkwaardig uitbetaald? Met de juiste analyses kunnen bedrijven gefundeerd beslissingen nemen over personeel.

Wetenschappelijke technieken

Crunchr gebruikt wetenschappelijke technieken – die buiten human resources al sterk zijn ontwikkeld – en maakt deze toepasbaar op people data. Bijzonder zijn het efficiënte algoritme dat wordt gebruikt en de duidelijke en simpele presentatie. Traditioneel wordt in het HR-vak nog erg weinig gebruik gemaakt van data. Crunchr levert veel voordelen op voor doorgaans het duurste kapitaal van organisaties: het menselijk kapitaal.

Crunchr werkt samen met universiteiten en bedrijven als Wolters Kluwer en Randstad waarmee ze de meest vooruitstrevende praktijk en wetenschappelijk onderzoek op dit vlak aan elkaar koppelen.
 

Crunchr

Crunchr logo Amsterdam

Facebook Twitter LinkedIn

Website

Workforce Analytics Solution platform  - customer journey weergave

Alle personeelsdata in één tool en een marktplaats voor duurzame energie. In de BusinessBolide van Business and Bubbles vertellen Dirk van Crunchr en Matthijs van Vandebron over hun bedrijf en  innovaties.

Lees ook:

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact