Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Podcasts

Yellowspot BV, 67e plaats KVK Innovatie Top 100 2020

Eenvoudige toegangscontrole helpt afstand bewaren

In de huidige anderhalvemetersamenleving hebben organisaties hulpmiddelen nodig om bezoekers en medewerkers te kunnen garanderen dat zij veilig zijn in een ruimte. Yellowspot introduceert daarom SpaceGuard, een telpoortsysteem dat volledig automatisch mensen waarschuwt om al dan niet veilig een winkel of andere publieke ruimte, zoals museum of theater, te kunnen betreden.

Intelligente poort

Het is een toegangspoort, voorzien van sensoren, verlichting en doordachte intelligentie. De organisatie stelt zelf het maximaal aantal bezoekers in dat mag worden toegelaten in de desbetreffende ruimte. Wanneer dit aantal door de poortjes is gegaan, zullen die rood gaan branden. Verlaten bezoekers de ruimte weer, dan is er weer plaats voor nieuwe en kleuren de poortjes weer groen. Het is ook geen probleem als een ruimte meerdere of gecombineerde in- en uitgangen heeft: meerdere units zijn draadloos aan elkaar te koppelen. Ook is het mogelijk om een smartdisplay aan de poortjes te verbinden voor aanvullende informatie en reclames.

Veilig gevoel

Winkeliers hoeven zich geen zorgen meer te maken of ze wel voldoen aan de huidige anderhalvemeternorm en bezoekers betreden met meer vertrouwen en een veilig gevoel de winkel of publieke ruimte. SpaceGuard draagt daarmee direct bij aan een veilige samenleving in tijden van corona. Daarnaast zorgt een gevoel van veiligheid voor omzetgroei in deze toch al commercieel uitdagende tijd. Het is een nieuwe en originele oplossing op een geheel nieuw ontstane behoefte: afstand bewaren. SpaceGuard is te bestellen bij Yellowspot en via de eigen website.

Yellowspot BV

Yellowspot logoHilversum

Facebook Twitter LinkedIn Instagram

Website

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact