Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Podcasts

Wattsun pop-up power, 62e plaats KVK Innovatie Top 100 2020

Duurzame stroomvoorziening vervangt vervuilende generator

Duurzame energie is een must in de wereld van nu. De Wattsun is een wereldwijd gepatenteerd stapelbaar batterijsysteem dat de verouderde stroomgenerator vervangt.

In Nederland, maar ook wereldwijd, vertrouwen bedrijven en organisaties nog steeds op zo’n stroomgenerator. Dat leidt tot vervuiling, lawaai en hoge brandstofkosten.

Gebruiksvriendelijk

De Wattsun is uniek en gebruiksvriendelijk. Het systeem is stil en stoot geen CO2, stikstof en fijnstof uit. Dit zorgt voor een gezondere werkomgeving en is beter voor het milieu. Het is een draagbaar en stapelbaar lithium-ion batterijsysteem en met één druk op de knop heb je een duurzame stroomvoorziening. Zowel binnen als buiten. Met een piekvermogen van 3500 watt en een continuvermogen van 2000 watt is de Wattsun een betrouwbare en krachtige mobiele stroombron.

Stapelbaar

De Watssun maakt het mogelijk verschillende modules zonder kabels aan elkaar te koppelen. Door de modules te stapelen is de capaciteit aan te passen aan de energiebehoefte; de batterijcapaciteit is stapelbaar van 1400 tot wel 7800 wattuur. Hierdoor kunnen professionals al hun elektrische apparaten overal en onafgebroken gebruiken zonder geluidsoverlast en vervuilende emissies.

Overal duurzame energie

Wattsun pop-up power B.V. stelt zich ten doel duurzame energie mobiel en overal beschikbaar te maken. Het bedrijf werkt zoveel mogelijk met leveranciers en fabrikanten uit de regio om korte transportlijnen te waarborgen en te zorgen voor lokale kennisontwikkeling en -deling. Het streven is de komende drie jaar 56 miljoen kilo CO2 te besparen ten opzichte van het gebruik van een aggregaten.

Wattsun pop-up power

Wattsun pop-up powerArnhem

Facebook LinkedIn Instagram

Website

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact