Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Podcasts

Wallvision BV

Zonnegevel met garantie

Om energieneutraal te worden, moeten we meer duurzame energie opwekken. Tot nu toe worden veel daken vol gelegd met zonnepanelen. Maar voor de energietransitie is meer nodig. Wallvision heeft een zonnepaneel ontwikkeld voor de gevel. Deze ZigZagSolar oogst ’s winters tot 100 procent meer zonne-energie dan een zonnepaneel op een plat dak.

Een stad kan uitsluitend van voldoende veilige groene energie worden voorzien als de gebouwen energetisch efficiënt worden gebouwd en de beschikbare oppervlaktes in de stad worden ingezet voor de oogst van zonne-energie. Wallvision maakt betaalbare, esthetische, hoog presterende gevels met ZigZagSolar, een gepatenteerde technologie.

Slimste zonnegevel

Dankzij eigen simulatiesoftware kan voor elke gevel exact worden berekend hoeveel energie kan worden opgewekt én bespaard. Zo ontstaat de slimste zonnegevel met energetische winst waarop Wallvision zelfs garantie kan geven. Dit kan geen enkele andere onderneming in de wereld.

Voor nieuwbouw en renovatie

ZigZagSolar is lichtgewicht en daarmee geschikt voor nieuwbouw en renovatie, zowel in de woning- als de utiliteitsbouw. Hij kan thermisch worden geïsoleerd en ongewenste zonnestralen blokkeren. Het paneel kan kosteneffectief worden geleverd in elke kleur, print en maatvoering. Indien gewenst met geïntegreerde raampartijen.

Internationaal

In een aantal demonstratieprojecten heeft Wallvision aangetoond dat ZigZagSolar perfect werkt. Inmiddels zijn al projecten in voorbereiding in Nederland, India en de Verenigde Arabische Emiraten. Ook andere landen tonen al interesse. Wallvision levert de producten via dochterondernemingen in Nederland, India en de Verenigde Arabische Emiraten. Deze ondernemingen laten de producten lokaal maken.

Wallvision BV

Wallvision ZigZagSolar logoHeeze

Facebook Twitter LinkedIn Instagram

Website

Wallvision - ZigZagsolar teamfoto

Het team van ZigZagSolar

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact