Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Podcasts

Wait BV, 18e plaats KVK Innovatie Top 100 2020

Wachten wordt aangenamer

Wachten wordt aangenamer met Wait. Deze app geeft gasten in bijvoorbeeld een wachtkamer via hun eigen smartphone gratis toegang tot tijdschriften, boeken en luisterboeken. Zij kunnen de app gratis op hun telefoon installeren.

Gasten, patiënten of klanten wachten dikwijls. Bij de kapper, tijdens een reis, wanneer de garage de banden wisselt, in de wachtkamer of gedurende een opname in een zorginstelling. Al dat wachten wordt vaak als negatief ervaren, maar met Wait kan dat gevoel worden omgebogen. Uit data en onderzoek blijkt dat de app irritatie, spanning en verveling wegneemt. Dat maakt de app interessant voor elke organisatie waar sprake is van wacht-, reis- of verblijfsmomenten.

Unieke content

De gast heeft steeds toegang tot een groot aanbod unieke content. Door het gebruik van een geavanceerd GPS-systeem werkt Wait uitsluitend op de aangesloten locaties. De gast installeert de app en kan daar kosteloos gebruikmaken van de nieuwste tijdschriften en (luister)boeken. Verlaat hij de locatie, dan vervalt de toegang.

Bijkomend voordeel is dat de app de vaak beduimelde papieren magazines in wachtkamers vervangt daardoor bijdraagt aan het milieu. Bovendien is het hygiënischer wanneer mensen hun eigen mobiel gebruiken.

Steeds meer locaties

De app wordt al op veel locaties gebruikt zoals in verpleeghuizen, ziekenhuizen, gevangenissen en in het openbaar vervoer. Volgend jaar sluit ook ’s lands grootste vakantieaanbieder zich aan om reizigers op hun vakantieadres Wait aan te bieden. Zij krijgen dan op de camping of in hun hotel ook toegang tot het aanbod in de app.

Wait BV

Wait logoGilze

Facebook Twitter LinkedIn Instagram

Website

Wait app op smartphone

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact