Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Podcasts

ValueBlue

Sneller innoveren, minder risico’s

Door goed inzicht te hebben in processen in een organisatie, kunnen verbeteringen worden doorgevoerd. BlueDolphin helpt daarmee. Dit samenwerkingsplatform laat zien hoe processen, applicaties, data en infrastructuur in een organisatie met elkaar verbonden zijn. Het resultaat: organisaties kunnen op een veilige manier sneller digitaal transformeren en innoveren.

Nauwkeurige informatie

In een tijd waarin van organisaties wordt verwacht dat ze flexibel zijn – denk aan werken op afstand en globalisering – is het noodzakelijk dat belanghebbenden kunnen samenwerken op basis van nauwkeurige en actuele informatie. Vanwege de complexiteit ontbreekt het daar nog wel eens aan.  BlueDolphin stemt al die informatie, over onder meer business en IT, goed op elkaar af. Het is een SaaS-oplossing (software as a service), die via internet werkt. Daardoor zijn organisaties niet afhankelijk van tijd en plaats om op een duurzame manier met elkaar samen te werken. Niet alleen kunnen ze sneller innoveren en hun transformatieactiviteiten coördineren, ze verkleinen hiermee ook hun risico’s.

Agile Business Transformation

Met dit strategische plannings- en samenwerkingsplatform voor organisaties heeft ValueBlue een bestaande markt op een innovatieve manier verbeterd. ValueBlue is marktleider in “Agile Business Transformation”. Dit houdt in dat bedrijven vanuit scenario’s kunnen bepalen hoe zo snel mogelijk bedrijfsdoelstellingen kunnen worden gerealiseerd door middel van transformatie en innovatie.  Om dit te kunnen, zijn in BlueDolphin Enterprise Architectuur, Business Process Management en Data Modeling gecombineerd.

Het platform is beschikbaar voor grote organisaties in Europa, de Verenigde Staten en Azië.

ValueBlue

ValueBlue logoUtrecht

Facebook Twitter LinkedIn Instagram YouTube

Website

Toepassing BlueDolphin op laptop

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact