Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

VFA Solutions BV, 85e plaats MKB Innovatie Top 100 2017

Unieke en krachtige luchtreiniger voor de industriële en commerciële markt

Omdat luchtverontreiniging en fijnstof zo gevaarlijk zijn voor mens en milieu, worden er door arbo- en milieuwetgeving steeds strengere eisen aan luchtkwaliteit gesteld. VFA Solutions is specialist in luchtbehandeling, luchtzuivering en (binnen)luchtkwaliteit. Speciaal voor de industriële en commerciële markt ontwikkelde VFA Solutions de ASPRA PMC. Een luchtreiniger die zeer effectief, onderhoudsarm en duurzaam is voor een gezonde en comfortabele werkomgeving en schone milieu.

Van grofstof tot nanodeeltjes

De ASPRA PMC verwijdert fijnstof (PM), inclusief grof stof en ultrafijn stof uit de lucht. Uit wetenschappelijke en praktijktesten is aangetoond dat de ASPRA PMC alle atmosferische deeltjes PM10, de PM2.5, PM1 uit lucht verwijdert. Ook is de technologie bijzonder effectief in het verwijderen van ultrafijn stof en nanodeeltjes inclusief microben en virussen. Deze krachtige luchtreiniger verwijdert met gemak extreme stofconcentraties uit grote hoeveelheden lucht en verzamelt het in een opvangreservoir en op speciale collectoren. De luchtreiniger is zeer geschikt voor toepassingen in onder meer de maakindustrie, fabriekshallen, agrarische sector, distributiecentra, publieke faciliteiten, klim- en gymnastiekhallen. De filtratie efficiency van de ASPRA PMC is 99% en heeft een debiet van 10.000 m3/uur en is toepassbaar als recirculatie en/of end of pipe oplossing in bestaand als nieuw faciliteit/installaties.

Overige pluspunten

In tegenstelling tot conventionele filters, naast de hoge filtratiecincy kent de ASPRA PMC vele extra voordelen: Door de lage luchtweerstand is het energieverbruik van de ASPRA PMC veel lager. Ook heeft de luchtreiniger door een 2 fasen filtratie, een zelfreinigend systeem. Het apparaat is onderhoudsarm en de collectoren hoeven veel minder vaak te worden verwisseld. De gebruikskosten zijn dus laag. Daarnaast heeft deze luchtreiniger geen micro bacteriële groei op de collectoren, omdat deze van 100% metaal of kunststof zijn.

VFA Solutions. BV

Logo VFA-SolutionsSchiedam

 Twitter LinkedIn

Website

Schematische weergave van de werking van de luchtreiniger

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact