Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Podcasts

V-ID, 81e plaats KVK Innovatie Top 100 2019

Fraude voorkomen met V-ID

Dagelijks verzenden en ontvangen we vele bestanden. We staan er vaak niet bij stil dat kwaadwillende die bestanden kunnen manipuleren en we zo slachtoffer van cybercriminaliteit kunnen worden. V-ID voorkomt deze problemen door documenten eerst te valideren voor ze worden vrijgegeven. V-ID controleert onder andere op echtheid en afzenders, en houdt zo de digitale ellende zoals nepfacturen buiten de deur.

Verschillende technologieën

V-ID combineert verschillende technologieën om digitale documenten te kunnen valideren. Denk aan opnames en beeldmateriaal, maar ook aan digitale watermerken in documenten Het is daarmee een derde partij die onafhankelijk kan valideren of een overdracht tussen 2 partijen correct is. Vastlegging vindt op meerdere manieren plaats, waaronder met blockchaintechnologie. Van technologie hoef je zelf niet veel te weten om wel gebruik te kunnen maken van V-ID. De tool is ook webbased te gebruiken, dus zonder direct software te installeren. Je kunt zo ook losse bestanden binnen 5 seconden checken of ze authentiek zijn.

Erkende partners en gebruikers

In de korte tijd dat V-ID bestaat (sinds 2018) heeft het bedrijf al aansprekende klanten weten te binden. Airbus, meettechniekbedrijf Krohne, een Europees onderzoeksinstituut, een kunsthandelaar en een glasvezelaanbieder zijn daar voorbeelden van. Partijen voor wie het erg belangrijk is dat digitale data ook echt klopt. V-ID biedt hen die zekerheid en veiligheid.

V-ID

Logo V-IDZwijndrecht

 LinkedIn

Website

Mensen achter computer schermen

Mooie leads

"KVK levert echt geweldig werk en de nominatie gaf ons super veel positieve exposure. Bij deze willen we vooral Herman Hartgers en Marjan Vogel bedanken voor de mooie leads en voor al hun goede advies!"

Marnix, V-id

Bijlagen

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact