Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Podcasts

U-Boat Worx, 9e plaats KVK Innovatie Top 100 2020

Duikboten in serieproductie

Niet alleen de superrijken, maar steeds meer mensen kunnen binnenkort genieten van de onderwaterwereld: U-Boat Worx start, als eerste ter wereld, met de serieproductie van duikboten. Deze duikboten geven liefhebbers de kans om zelf te aanschouwen wat zich onder het wateroppervlak afspeelt.

Duikboot in klein formaat

Het aanbod van duiken op jachten zal exponentieel groeien. U-Boat Worx wil met NEMO-duikboten een nieuwe markt aanboren met een kleinere, betaalbaardere duikboot als serieproduct. Daardoor wordt de onderwaterwereld voor een groter publiek beschikbaar, terwijl dat tot nu toe niet voor mogelijk werd gehouden.

Nieuwste technologie

U-Boat Worx is een Nederlands bedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling, productie en verkoop van duikboten voor één tot elf personen. Deze minionderzeeërs worden gebouwd voor dieptes van honderd tot wel drieduizend meter. Ze kenmerken zich door het kleine formaat, het lage gewicht en de innovatieve techniek. De duikboten gebruiken de nieuwste technologische ontwikkelingen om klanten - waaronder superjachteigenaren, onderzoeksorganisaties, offshore-bedrijven en high-end touroperators - te voorzien van de veiligste en best presterende duikboten.

NEMO

Onder één dak bevinden zich design, engineering en productie. Tot vorig jaar bouwde het bedrijf onderzeeërs volgens specifieke wensen van de klant. Met de komst van de NEMO-duikboot is U-Boat Worx  naast de huidige lijn een serieproductie gestart.

U-Boat Worx

U-Boat Worx logoBreda

Facebook Twitter LinkedIn Instagram

Website

NEMO duikboot onderwater

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact