Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Podcasts

ThreadStone Cyber Security BV, 58e plaats MKB Innovatie Top 100 2017

ThreadStone verlaagt de Cyber Security drempel voor het MKB

Bescherming van websites en bedrijfsnetwerken tegen indringers is een steeds belangrijker aspect van het ICT-beleid van bedrijven. De grote bedrijven en multinationale vestigingen hebben wel voldoende geld en kennis om hun bescherming tegen cyber-aanvallen te organiseren. Vooral voor het Midden- en Kleinbedrijf blijkt het lastig om te investeren in geld en kennis om de cybercrime buiten de deur te houden. Samen met MKB Nederland en aangesloten branches heeft ThreadStone Cyber Security software ontwikkeld waarmee ook kleinere bedrijven inzicht kan worden gegeven in cyberrisico’s van hun website en bedrijfsnetwerk, zodat gericht actie kan worden genomen.

HSD-netwerk

‘Een ketting is zo sterk als de zwakste schakel’, cyber-criminelen zijn steeds op zoek naar een makkelijk toegang tot systemen en informatie. Steeds zal daarom de veiligheid van websites en bedrijfsnetwerken getest moeten worden op de mogelijkheid voor indringers om schade te kunnen aanrichten. ThreadStone is één van de bedrijven die aangesloten is bij het HSD- netwerk van overheden en bedrijven, The Hague Security Delta. Eind 2014 ontving ThreadStone een subsidie van bijna 170.000 euro uit het HSD stimuleringsfonds om de software voor het MKB te helpen ontwikkelen.

Digital Gateway

De schade van cybercrime voor de Nederlandse samenleving is groot, een recente studie van Deloitte spreekt van een jaarlijkse schadepost voor Nederland van 10 miljard euro! In samenwerking tussen overheden en bedrijfsleven en initiatieven zoals The Hague Security Delta probeert Nederland cybercrime terug te dringen zodat Nederland zich kan profileren als ‘Secure Digital Gateway to Europe’.

ThreadStone Cyber Security BV

Logo Threadstone's-Gravenhage

Facebook  LinkedIn

Website

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact