Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Podcasts

Testalize.me

Test jezelf op soa’s

Aan onveilige seks kun je een seksueel overdraagbare aandoening (soa) overhouden. Daar kom je achter door een test te laten doen, maar veel mensen gaan daarvoor niet graag naar een huisarts of de GGD. Dat is ook de reden dat naar schatting de helft van het aantal geslachtsziektes niet wordt gediagnosticeerd. Een thuistest maakt testen makkelijker: Testalize.me biedt consumenten de mogelijkheid zichzelf thuis te testen op de soa’s chlamydia en gonorroe. Net zo betrouwbaar als bij de huisarts of de GGD, maar zonder gedoe en schaamte.

Gevaarlijk

Seksueel overdraagbare aandoeningen geven vaak geen klachten, maar ze kunnen wel gevaarlijk zijn en blijvende schade aanrichten, zoals onvruchtbaarheid. Ongemerkt kan een soa ook worden doorgegeven aan anderen. Daarom is testen belangrijk. 

Analyse in lab

Zo’n test vraag je nu eenvoudig aan via de website van Testalize.me, een testwijzer op de site helpt je besluiten welke je nodig hebt. Vervolgens wordt de testkit opgestuurd. Hij bestaat uit het afnamemateriaal en de uitleg. Het lichaamsmateriaal dat iemand daarmee bij zichzelf afneemt, kan voor analyse worden opgestuurd naar het lab van Testalize. De uitslag staat binnen 48 online. Die kun je inzien met je eigen unieke code. Is de test positief, dan kan ook meteen een behandeling starten.

Deze manier van testen neemt barrières weg. Iedereen kan zich nu zelf testen op soa’s, waar en wanneer hij of zij maar wil.

Testalize.me

Testalize.me logoRotterdam

Facebook Twitter LinkedIn Instagram

Website

Testalize.me kit voor thuistesten

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact