Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Podcasts

Synced BV, 63e plaats MKB Innovatie Top 100 2016

Eenvoudig zelf webapplicaties bouwen

Na jaren aan integraties en webapplicaties gewerkt te hebben voor opdrachtgevers heeft het team van Synced haar kennis en ervaring gebundeld in een platform waarmee het steeds sneller en slimmer software kon ontwikkelen. Vele uren ontwikkelen, testen en verbeteren verder besloot Synced dat het zonde was om deze nieuwe ontwikkeling voor zichzelf te houden en lanceerde nodum, latijn voor knoop.

Overzichtelijk

Nodum is een overzichtelijk platform waarop je als gebruiker snel en eenvoudig koppelingen tussen verschillende platformen kunt ontwikkelen. Programmeren, koppelen en werken met API’s kost hierdoor een fractie van de tijd ten opzichte van conventioneel programmeren. Ook consultants en designers, die van huis uit geen programmeurs zijn, kunnen door de relatief eenvoudige opzet van nodum zelf webapplicaties, koppelingen en integraties bouwen.

Geweldige software om geweldige software mee te maken

Door nodum is het mogelijk om met een minimale hoeveelheid code complexe pakketten aan elkaar te koppelen. Het platform is uniek in zijn soort, er is nog geen ander platform dat front- en backendontwikkeling zo dicht bij elkaar brengt. Frontend- en backend-ontwikkeling komen in de console bij elkaar met één duidelijke, overzichtelijke syntax. Met deze API's en eenvoudige syntax biedt nodum gemak in het ontwikkelen van bijna iedere koppeling die je maar wilt. Nodum zorgt voor zoveel tijdsbesparing dat het nu mogelijk is om samen met de klant te werken, zonder eerst een uitgebreid Functioneel Ontwerp te maken. Dat scheelt tijd en geld en het eindproduct is precies wat de klant gevraagd heeft. Binnen Nodum zijn er verschillende API's beschikbaar die het mogelijk maken om te koppelen met externe pakketten.

Vrije versie

Synced hoopt nodum in de winter van 2017 in een vrije versie op de markt te brengen. Daarmee kan nodum een brug zijn tussen het nijpende tekort aan ICT'ers op de arbeidsmarkt en de grote hoeveelheid werkloze ICT'ers die geen baan kunnen vinden.

Synced BV

Logo Synced - Nodum Amersfoort

 LinkedIn

Website

Toepassing getoond op laptop en mobiel

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact