Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Podcasts

Sphere Furniture & Design,
92e plaats MKB Innovatie Top 100 2014

Historische stenen in een lichtgewicht jasje

Castle Stones zijn handgemaakte replica's van stenen uit historische Vlaamse, Franse en Italiaanse herenhuizen, villa's, kastelen, kloosters en kerken. Deze reproducties worden gemaakt van cement, marmerpoeder en kleurpigmenten. De stenen worden gegoten, geperst en krijgen vervolgens uitstraling door nabewerking. De Castle Stones stenen zijn nauwelijks te onderscheiden van de antieke vloerbedekkingen.

Hoge belastbaarheid

Castle Stones zijn ongevoelig voor licht, slijtvast, kennen een hoge belastbaarheid en zijn geschikt voor vloerverwarming en vochtige ruimtes. Tevens kunnen ze als wand- of gevelbekleding worden toegepast, zowel binnen als buiten. De stenen zijn makkelijk te hanteren bij transport en snij- en legwerk en zijn slechts acht millimeter dik. Ze zijn veerkrachtig, waardoor ze licht meebewegen met de ondervloer.

Recyclebaar

Deze op de Renaissance geïnspireerde stenen worden niet in brandovens gebakken en zijn recyclebaar. Dealers in onder andere Nederland, Duitsland, Frankrijk, België en Zweden verkopen de replica's. Ze zijn ook via de site te bestellen.

Sphere Furniture & Design

Eerbeek

Website

Castle stones

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact