Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Podcasts

Somnox

Somnox helpt de wereld beter slapen

Slapen is een ware superkracht, het middel om de beste versie van jezelf te zijn. Om mensen een fantastische nachtrust te geven en ze te helpen op een natuurlijke manier in slaap te vallen, heeft de TU Delft de Somnox Slaaprobot ontwikkeld. 

Fundament

Slaap is een fundament van een goede nachtrust. Als je beter slaapt, voorkom je auto-ongelukken en veel ziektes zoals hartkwalen en depressie. Een goede slaap heeft zelfs een economisch voordeel, want slaap is namelijk de nummer één reden voor ziekteverzuim op het werk.

Eind aan slapeloze nachten

Met hulp van de Somnox Slaaprobot komt er een eind aan slapeloze nachten: je lichaam ontspant door voelen en horen van de ademhaling en je voelt je overdag weer uitgerust. Door de ontspannende ademhaling vermindert stress en rustgevende geluiden helpen je je hoofd leeg te maken.

Natuurlijke wijze

Duizenden mensen hebben hun slaap al verbeterd met deze uitvinding. Wie leed aan slapeloosheid kon zich tot nu toe wenden tot slaapmedicatie, met de Somnox Slaaprobot wordt een natuurlijke wijze van slaapverbetering geïntroduceerd. De innovatie is gepatenteerd: er bestaat nog niets vergelijkbaars op de markt.

De slaaprobot is te koop in de eigen webshop van Somnox en ook via Bol.com, Auping- en Medipoints-winkels en Coolblue.

Somnox

Somnox logoDelft

Facebook Twitter LinkedIn Instagram YouTube

Website

Somnox slaaprobot

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact