Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 KVK Live Adviesdagen

Smart Robotics, 57e plaats MKB Innovatie Top 100 2018

Smart Robotics maakt flexibele inzet van robots mogelijk

Smart Robotics, het uitzendbureau voor robots, is in 2015 opgericht met het doel om slimme, flexibele, veilige en gebruiksvriendelijke robotoplossingen te ontwikkelen. Met drie Business Units – Packaging, Logistics en Incubator – bedient Smart Robotics verschillende markten, in Nederland én daarbuiten.

Door middel van Smart Reasoning Software, Advanced Motion Planning, 3D-Vision feedback en dankzij de gebruiksvriendelijke interface en uitgebreide online service geeft Smart Robotics haar klanten de mogelijkheid om op een flexibele, veilige en innovatieve manier te automatiseren.

Snelle groei

Na de start viel Smart Robotics al snel op in de industrie. Inmiddels staan er robotoplossingen in meerdere landen en is er een sterk distributienetwerk opgebouwd in Europa. Daarnaast is wereldspeler Vanderlande, onderdeel van Toyota Industries, in 2017 als aandeelhouder toegetreden tot Smart Robotics. 

Smart, Safe & Simple

De oplossingen van Smart Robotics zijn Smart, Safe & Simple. Dankzij de innovatieve Smart Software kunnen de robots zich, met minimale instructies van een medewerker, gemakkelijk aanpassen aan een nieuwe taak of veranderingen in de omgeving of het productassortiment. Daarnaast zorgt het werken met cobots voor een veilige samenwerking tussen mens en robot.

Dankzij de gebruiksvriendelijke interface en het zelfcorrigerend vermogen zijn de cobots makkelijk te gebruiken. Iedereen kan samenwerken met de robots van Smart Robotics. De robot kan het meest belastende werk overnemen, waardoor bedrijven hun werknemers duurzaam kunnen inzetten en de medewerker zich kan focussen op andere, minder fysiek belastende taken.

Smart Robotics

Smart Robotics logo Best

Twitter LinkedIn

Website

Smart Robotics Robotacademie

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact