Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Podcasts

Silver Solutions BV, 91e plaats MKB Innovatie Top 100 2016

Silver Essence: zonder programmeren eenvoudig apps en portals voor business software bouwen en distribueren

Silver Essence van Silver Solutions BV maakt het voor niet-programmeurs mogelijk om snel apps en portals voor (cloud) business software te ontwikkelen. Het platform zorgt ervoor dat klanten, leveranciers, medewerkers en andere stakeholders met een eenvoudig te bedienen app of portal worden betrokken in bedrijfsprocessen en toegang krijgen tot informatie in vaak inflexibele cloud- en soms complexe on-premisse software eilanden.

In een paar stappen een volledige en veilige app

Een ontwerp vertaalt de technologie direct in een portal en mobiele user interface met apps en volledige set aan web services. Vervolgens kunnen in één scherm gegevens uit meerdere (cloud) data bronnen en social media gekoppeld worden. Met de toevoeging van functionaliteiten zoals reporting, tasking, messaging en een geavanceerd veiligheidsmodel, ontstaat er een complete app.

Bouw- en distributie platform in één

Apps kunnen op maat voor een klant worden gemaakt. Silver biedt partners daarnaast de mogelijkheid om Silver apps die voor een bredere doelgroep geschikt zijn publiek te maken en naar de markt brengen via het distributie- en community platform Storefront. Partners kunnen daarbij kiezen voor een eigen gepersonaliseerde app-store met hun eigen producten en diensten. Ook kunnen de Silver apps worden aangeboden in de Google playstore en de app-stores van leveranciers van business software zoals Exact.

Structurele doorontwikkeling

Sinds 2012 loopt de eerste succesvolle pilot. De technologie heeft octrooibescherming en patenten zijn “pending” in Europa en de US. In 2015 heeft Silver Essence de Exact Innovation award gewonnen. In samenwerking met partners zijn apps gebouwd voor o.a. buitendienst ondersteuning, zorgindicering, gemeentedossiers, klant-leverancier tenders, projectmanagement, creditmanagement en contracten/abonnementen. Inmiddels zijn circa 50 consultants bij partners opgeleid.

Silver Solutions BV

Logo Silver Solutions Rijswijk

Facebook Twitter LinkedIn

Website

Tablet met weergave van een wolk achter bits en bytes

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact