Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Podcasts

Rollor, 21e plaats MKB Innovatie Top 100 2017

Kleding kreukvrij vervoeren

De Rollor producten hebben een wel heel bijzondere inspiratiebron: sushi! Ondernemer Teun van der Laan vroeg zich af hoe hij zijn pak praktisch, stijlvol en kreukvrij mee kon nemen: door het pak op te rollen! Vanuit die gedachte werd de speciale Rollor® technology ontworpen: een gepatenteerde technologie om kleding kreukvrij in te pakken en te vervoeren. Het heeft geleid tot de Rollor suitroller. Deze suitroller is de eerste suitcarrier/reistas ter wereld met anti-kreuktechnologie. De Rollor® technology zorgt ervoor dat kleding niet gevouwen hoeft te worden en er geen druk op komt te staan, zodat het kreukvrij blijft en meteen na de reis of het transport gedragen kan worden.

Handgemaakt

Met de Rollor wordt een veel voorkomende ergernis voorkomen en zijn huis-, tuin- en keukenmiddeltjes om de kleding kreukvrij te krijgen overbodig geworden. De kleding hoeft bij aankomst ook niet meer in een met stoom gevulde badkamer uitgehangen te worden. Alle suitrollors zijn handgemaakt. De speciale kledinghoes wordt geleverd met een verstelbare en afneembare schouderriem en een speciaal ontworpen oprolbare kledinghanger.

Internationaal uitgerold

De Rollor leent zich ook voor een bijzonder relatiegeschenk in de zakelijke markt. Het product kan geheel naar eigen wens worden vormgegeven, in de eigen kleuren en zelfs met het eigen logo. Met de komst van Rollor behoren gekreukte pantalons, colberts en jassen tot het verleden en niet alleen in Nederland. Rollor verovert namelijk ook de internationale markt.

Rollor

Logo RollorVught

Facebook Twitter LinkedIn

Website

Rollor

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact