Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Podcasts

Recruitz.io, 26e plaats MKB Innovatie Top 100 2017

Perfecte wervingscampagne door slimme technologie

Recruitz.io is een volledig geautomatiseerd platform dat bedrijven en recruitment organisaties helpt om de perfecte wervingscampagne uit te voeren. Door gebruik te maken van kunstmatige intelligentie bereiken zij op een slimme manier het juiste talent op de online media die zij dagelijks gebruiken. Recruitz.io heeft een programmatic job advertising tool ontwikkeld waarmee bedrijven een geautomatiseerde wervingscampagne kunnen afvuren op plaatsen waar mensen wel dagelijks komen, zoals Google, Facebook en Instagram, apps en online communities. Hiermee bereiken zij zowel actief (19%) als latent (81%) werkzoekenden.

De juiste match

Deze slimme technologie van Recruitz.io weet exact op welke media, op welk moment en met welke advertentie(s) hij de perfecte kandidaat moet bereiken. De algoritmes die zij maken creëren zelf de advertentie en optimaliseren de campagne in real-time. Hun machine learning begon bijvoorbeeld 's nachts vacatures voor verpleegsters te adverteren. Logisch eigenlijk, want tijdens een nachtdienst hebben verpleegsters tijd om online te zijn en vacatures te bekijken. Het mes snijdt aan 2 kanten want 's nachts is het goedkoper om te adverteren.

Uniek in de wereld

Recruitz.io helpt talent in contact te komen met banen en bedrijven die ze anders nooit hadden gevonden. Andersom ook, zij helpen bedrijven talent te bereiken die ze anders niet bereikt hadden. Er is geen enkel bedrijf in de wereld dat vacatures volledig automatisch adverteert op niet-recruitment gerelateerde sites. Dat is ook de reden dat bedrijven als Uber, Amazon, Booking.com en Randstad zelf bij ze aankloppen om campagnes te starten.

Recruitz.io

Logo Recruitz.io Amsterdam

Facebook Twitter LinkedIn

Website

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact