Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Podcasts

ReSnap, 31e plaats MKB Innovatie Top 100 2015

Intelligent fotoboek

Binnen één minuut jouw mooiste en meest dierbare foto's in een boek. Dat kan met de innovatieve techniek van ReSnap. Zij passen kunstmatige intelligentie toe om grote hoeveelheden foto's te analyseren en vervolgens de foto's die jij graag ziet te selecteren. ReSnap maakt een koppeling tussen beeld en emotie. Daardoor weet ReSnap precies wat er in een foto staat en kunnen zij voor een gebruiker kiezen welke foto's voor hem het meest relevant zijn. Dat lijkt magisch, maar is vooral erg handig en gewild bij de gebruikers.

Bos

'Minute made fotobooks' is echt een uitkomst. Dagelijks worden miljoenen foto's gemaakt en geüpload naar Internet. Het valt niet mee om door de bomen het bos te zien als mensen hun mooie momenten willen herbeleven tussen alle foto's die ze online hebben staan. In no-time is nu een fotoboek te maken van ieders persoonlijke favorieten. Veel gemakkelijker en sneller dan een paar dagen puzzelen met andere fotoboekprogramma's.

Intelligente ambitie

Het systeem heeft in zich dat het leert van alle fotoboeken die worden gemaakt: Door elk fotoboek dat wordt gemaakt is het systeem beter in staat om het perfecte fotoboek te voorspellen. De techniek van het jonge bedrijf uit Nijmegen is gepatenteerd. In 2014 was ReSnap één van de winnaars van de New Venture competitie. ReSnap zit vol intelligente ambitie!

ReSnap

Logo ReSnap Nijmegen
 

Facebook Twitter LinkedIn YouTube

Website

Voorbeelden van fotoboeken

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact