Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

RSW, 6e plaats MKB Innovatie Top 100 2015

Slimmer stapelen met de Stack Assist Tool

Een pallet zo hoog mogelijk stapelen met dozen van verschillend gewicht en in uiteenlopende maten. Dat is een ingewikkelde klus. Zeker als je niet weet hoeveel ze wegen. Toch is dit elke dag weer de uitdaging voor orderverzamelaars in magazijnen. RSW verdiepte zich in deze uitdaging en bedacht de Stack Assist Tool (SAT), een tool die de orderverzamelaar helpt om zijn pallet hoger en efficiënter te stapelen zonder fouten. Met ook nog eens minder kans op schades.

Hoge stapels

De basis van de Stack Assist Tool is slimme software die een speciale laser op de orderverzameltruck koppelt aan het besturingssysteem van het magazijn. Via een scherm op zijn truck ziet de orderverzamelaar welke route hij moet rijden. Vervolgens laat de laser exact zien waar de doos gestapeld moet worden en controleert dit . De software berekent namelijk de optimale plek. Hierdoor gaat het stapelen van de pallet sneller, staan de dozen stabieler en worden pallets hoger. De belading van de vrachtauto is efficiënter en de kans dat de lading schadevrij en foutloos  gestapeld bij de klant arriveert, is daardoor veel groter. De klant ontvangt ook meteen een handig overzicht van alle dozen op de pallet.

Orderverzamelaar vriendelijk

De Stack Assist Tool past goed bij RSW als internationale leverancier van innovatieve logistieke oplossingen die aansluiten op de veranderende markten en behoeftes. De innovatieve oplossingen van RSW hebben een gemeenschappelijk doel: logistiek zo efficiënt en flexibel maken tegen lage kosten. De nieuwste innovatie van RSW is daarbij ook nog eens ergonomisch aantrekkelijk voor de orderverzamelaar.

RSW

Logo RSW Zwolle

 Twitter LinkedIn TouTube

Website

Stack Assist Tool in Wharehouse

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact