Formulier wordt verzonden, dit kan even duren onderbreek het proces niet. Klik hier om te annuleren
Naar KVK.nl
088 585 22 22 

PureBlue, 18e plaats KVK Innovatie Top 100 2019

Uitstekende desinfectie van troebel water zonder schadelijke bij producten

Dit is PureBlue gelukt met de SonoFlux ++ reactor. Ook gewasbeschermingsmiddelen in de tuinbouw worden afgebroken waarbij het water direct wordt gedesinfecteerd. Hergebruik in de kas is weer mogelijk.

In de reactor wordt gebruik gemaakt van ultraviolet licht en ultrasoon geluid. Ziektekiemen en micro organismen worden gedood door het ultraviolette licht. In de reactor ontstaat aanslag maar dit wordt door het ultrasoon geluid verwijderd. De reactor blijft dus schoon en het water is zuiver. 

Voordelen

Er zijn geen chemicaliën nodig, wel zo prettig. Er is minder energie nodig door speciale lampen voor ultraviolet licht. De zuivering is optimaal voor ziekteverwekkers die bestand zijn tegen chloor. En de installatie blijft zijn werk doen ook al is het water troebel. 

Medicijnresten verwijderen

In drinkwater zit steeds meer medicijnresten. Dat is niet gezond. De reactor kan deze resten verwijderen bij de rioolwaterzuivering. Medicijnen komen zo niet in het milieu terecht.

Ook interessant voor het buitenland

Landen met een lagere waterkwaliteit kunnen uitstekend gebruik maken van deze reactor. Deze techniek zorgt voor veilig water en maakt hergebruik van water mogelijk. De SonoFlux++ technologie tilt UV techniek naar een nieuw niveau. Samen naar een zuivere toekomst

PureBlue

Logo PureBlueKapellebrug

Website

 

Sonoforce render installatie

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
KVK logo
088 585 22 22 Contact