Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Podcasts

Prowise BV. 20e plaats MKB Innovatie Top 100 2017

Samen werken aan optimaal digitaal onderwijs

Prowise heeft één doel voor ogen: leren toegankelijker, effectiever en leuker maken. Hiervoor ontwikkelen zij producten als touchscreens, devices en software. Inmiddels maken al meer dan 10.000 scholen, 200.000 leerkrachten en honderden bedrijven in vijftien landen gebruik van de oplossingen. Monitoring van producten en diensten samen met de feedback van gebruikers zorgt ervoor dat nieuwe producten worden ontwikkeld, nog vóórdat de wens of behoefte in het onderwijs concreet wordt. Samen met de leerkracht wil Prowise het onderwijs nog beter maken.

Unieke totaaloplossing voor interactieve lessen

Het bieden van een totaaloplossing is uniek in de markt. Het All-in-One systeem van Prowise is een samenstelling van een All-in-One lift, 65” touchscreen, pc-module en Presenter software. Het systeem is hierdoor de ultieme, mobiele, interactieve oplossing voor elk klaslokaal. De flexibele inzetbaarheid van de lift maakt het product geschikt voor iedere onderwijssituatie. De speciaal ontwikkelde touchtafel-tools stimuleren samenwerking en zorgen voor veel leerplezier onder de leerlingen. Leerkrachten maken en delen eenvoudig lessen, creëren interactie in de klas en hebben toegang tot veel kant-en-klare educatieve content in Presenter.

Vernieuwend onderwijs

De samenleving verandert in hoog tempo en dat vraagt om onderwijs dat meebeweegt. Het onderwijs van de toekomst is meer dan lesgeven vanaf een bord; het bevat meer interactie en vakoverstijgende vaardigheden worden steeds belangrijker. Het All-in-One systeem van Prowise beweegt letterlijk en figuurlijk met het onderwijs mee en past zich altijd aan naar de behoeften. Dit maakt het onderwijs betekenisvoller en motiverender voor leerlingen.

 

Prowise BV

Logo Prowise BV Budel

Facebook Twitter LinkedIn

Website

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact