Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Nieuws

Ook in het buitenland weet de KvK hoe de hazen lopen

De MKB Innovatie Top 100 biedt ook in 2015 innovatieve bedrijven erkenning en dé opstap naar succes en nieuwe afzetmarkten. De Kamer van Koophandel presenteert dit jaar voor de tiende keer de mooiste innovatie-etalage van Nederland!

Vorig jaar veroverde Micanti de eerste plaats. Eric Pieters en Rik Breur konden hun oren niet geloven toen hún bedrijf werd uitgeroepen tot winnaar van de MKB Innovatie Top 100. "Wij hadden er helemaal niet op gerekend, want er deden heel veel goede en grote innovatieve bedrijven mee."

In het nieuws

Hoe belangrijk de award was voor meer bekendheid en verdere groei merkte Pieters direct na de uitreiking. Hij en zijn compagnon Rik Breur kwamen ineens volop in het nieuws. Ook tijdens zijn acquisitiebezoeken aan buitenlandse scheepvaartbedrijven merkte Pieters dat de MKB Innovatie Top 100-award wordt gezien als een keurmerk met groot aanzien.

Singapore

Micanti groeit verder. Pieters richt zijn pijlen op de scheepvaartbedrijven in de grote overslaghaven van Singapore. "Het is als ondernemer heel belangrijk om je steeds weer te oriënteren op je markt. Mijn tip voor ondernemers die internationaal willen groeien: denk niet alleen in gebaande paden als Duitsland of België maar kijk ook verder. De Kamer van Koophandel kan daarbij goed helpen, want zij weten óók hoe de hazen in het buitenland lopen."

Lees het hele verhaal in het jaarmagazine van de Kamer van Koophandel: www.kvk.nl/kvkin2015 

Eric Pieters

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact