Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Podcasts

Onegini, 27e plaats MKB Innovatie Top 100 2016

Mobiele gegevens in veilige handen

Onegini in Woerden heeft een Mobile Security Platform ontwikkeld. Dat past bij hun core business: het beschermen van de persoonlijke gegevens van klanten en het kunnen uitvoeren van veilige transacties. Het Mobile Security Platform zorgt ervoor dat een veilige mobiele applicatie binnen 4 weken naar de markt kan. Hierdoor zijn nieuwe diensten sneller te testen en op te schalen.

Specialisten in beveiliging

Het team van Onegini is altijd alert zodat zij nieuwe bedreigingen in de mobiele ruimte herkennen. Zij zorgen direct voor up-to-date aanpassingen in applicaties om de gegevens die uitgewisseld worden te beschermen. Met het Mobile Security Platform gaat er minder tijd zitten in het beveiligen en beheersbaar maken van een applicatie omdat er echte beveiligingsspecialisten aan bouwen. Dan is er meer tijd om aan de functionaliteiten en het gebruiksgemak van applicaties te werken. De meerwaarde van deze innovatieve aanpak wordt gezien door bijvoorbeeld Infosys en Samsung. Zij implementeren het Mobile Security Platform als onderdeel van hun eigen oplossingen voor de FinTech markt.

Toegang

Onegini is van mening dat klanten van bedrijven via hun eigen gekozen methode toegang moeten krijgen tot hun gegevens en niet op een manier die door het bedrijf wordt voorgeschreven. Dit levert de beste klantervaring op. Onegini zorgt ervoor het dit contact veilig en gemakkelijk is.

Onegini

lOGO oNEGINI Woerden

Facebook Twitter LinkedIn

Website

Smartphone met weergave van beveiligingsopties

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact