Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Podcasts

OTSO BV, 59e plaats MKB Innovatie Top 100 2017

OTSO maakt solliciteren sneller en makkelijker

Voor veel bedrijven en werkzoekenden is het sollicitatieproces langzaam en tijdrovend. Maar het kan veel sneller, laagdrempeliger en eenvoudiger. Geen stapels brieven of een volle inbox meer, met OTSO is het met een eenvoudige swipe geklaard.

Jouw match is ‘one swipe away’

Sollicitatie- en recruitmentplatform OTSO heeft een smartphone app en dashboard ontwikkeld waarmee sollicitaties simpel en snel worden. OTSO maakt swipend solliciteren mogelijk, altijd en overal. De Sollicitant maakt binnen 2 minuten een profiel aan met daarin de werkcriteria zoals het werkveld, de salarisindicatie, de opleiding en het reisafstand. Dit kan variëren van stageplaats tot bijbaan of topfunctie.

Het eigen profiel kan eenvoudig worden aangepast en gepersonaliseerd met een pitch. Op basis van dit profiel filtert OTSO interessante vacatures, die vervolgens in een persoonlijk overzicht worden getoond. Is er van beide kanten een positieve indruk, dan is er een match. Zo is het altijd en overal mogelijk om een nieuwe toekomst tegemoet gaan.

Voor bedrijven is er een geheel eigen dashboard waarin ze per vacature kunnen bijhouden welke kandidaten hebben gesolliciteerd en wie een match zijn geworden. OTSO richt zich op het eerste proces voor kandidaten en bedrijven.

Snel, effectief en innovatief

Het huidige sollicitatie/wervings-proces is verouderd en is drastisch toe aan verandering. Met dit innovatief concept maakt OTSO het proces een stuk sneller, simpeler en effectiever. Zowel voor de sollicitant als de recruiter.

OTSO BV

Logo OTSO BVTilburg

Facebook Twitter LinkedIn

Website

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact