Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

ORGA architect, 9e plaats MKB Innovatie Top 100 2014

Door slimme co-creatie duurzaam en biobased bouwen

ORGA's groene bouwketen vlecht voor de opdrachtgevers alle expertises voor het duurzaam en biobased bouwen in elkaar. De formule is eenvoudig: lean en integraal biobased bouwen in een bouwteam van bijvoorbeeld architect, aannemer EN opdrachtgever/gebruiker. Er wordt gewerkt met een vast bedrag en open begrotingen, zonder verrassingen. Dat is mogelijk door slimme samenwerking in co-creatie met de opdrachtgever/eindgebruiker, gericht op openheid en vertrouwen. Overlappingen en bouwfouten worden voorkomen, wat de opdrachtgever niet alleen veel geld, maar ook een hoop kopzorgen bespaart.

Biobased bouwen voor iedereen

De grootste vervuiler, de bouw, moet schoner, maar ook opener en veel meer gericht op de eindgebruiker. Het doel van de Groene Bouwketen is om echt duurzaam, biobased bouwen voor iedereen eenvoudig en betaalbaar te laten zijn.

Circulaire economie

Modern ecologische/biobased bouwen past in de circulaire economie: in een korte cyclus zijn grondstoffen hergroeibaar en is energie hernieuwbaar. Bovendien zijn biobased materialen bovengrondse CO2depots. Modern ecologisch/biobased bouwen is niet vervuilend en energieneutraal. ORGA's Groene Bouwketen maakt dat duurzaam, biobased bouwen mogelijk is, een hoge kwaliteit heeft, gezond is en door de efficiency prijsconcurrerend is met de traditionele bouw.

Veranderen van binnenuit

De ORGA formule biedt alles dat nodig is om de bouw van binnenuit te veranderen. ORGA heeft als mkb bedrijf de doelstelling een hele Groene Keten te rijgen door zowel naar beneden toe (aannemer, interieur e.d.) als naar boven (hypotheker, investeerder, makelaar) een beweging in gang te zetten waardoor de bouw innoveert naar een duurzamere en transparantere sector.

ORGA architect

Nijmegen

Facebook Twitter LinkedIn

Website

Orga Architecten, biobased bouwen voor iedereen

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact