Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

NoFoodWasted BV, 38e plaats

Voedselverspilling ligt op ieders bord

Eén derde van de geproduceerde voedsel eindigt in de afvalbak. In Nederland alleen wordt voor 4 miljard euro aan voedingsmiddelen weggegooid. Het onderwerp staat wereldwijd hoog op de politieke agenda maar de concrete oplossingen ontbreken nog. NoFoodWasted brengt daar verandering in. Het bedrijf is opgericht vanuit de overtuiging dat het anders kan: samen tegen voedselverspilling. Creatief, pragmatisch en vooral concreet. Met behulp van datagedreven kennis, een innovatieve geest en een gezonde portie ondernemerschap bieden zijn praktische en rendabele oplossingen.

Samen tegen voedselverspilling

Afgeprijsd verbindt consumenten, supermarkten en restaurants met elkaar om samen iets te doen tegen voedselverspilling. Met deze handige app kan de consument in één oogopslag zien welke producten in de buurt tegen de houdbaarheidsdatum aanlopen en in de aanbieding zijn. Dit kan bij de lokale supermarkt zijn, maar ook bij een restaurant in de buurt. Door de vraag naar deze producten te stimuleren gaat NoFoodWasted verspilling tegen. En dat is goed voor de consument, voor de ondernemer én voor het milieu. Een win-win-win situatie!

Een bewuste keuze

NoFoodWasted maakt van voedselverspilling een keuze. Hun initiatieven zorgen ervoor dat iedereen in de voedselketen, elke dag weer, een bewuste keuze kan maken om wel of niet onnodig voedsel weg te gooien.

NoFoodWasted BV

Logo NoFoodWasted BV's-Hertogenbosch

Facebook Twitter LinkedIn

Website

Afgeprijsd app op smartphone

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact