Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Podcasts

No Time To Waste BV, 23e plaats MKB Innovatie Top 100 2017

SNEW – Een circulaire ICT-keten

SNEW is al 30 jaar bezig met de gebruikscirkel van apparaten en maakt de ICT-keten circulair met haar 3® concept (omgekeerde winkel formule), welke staat voor: Recollect, Reuse en recycle. SNEW helpt bedrijven met het circulair inkopen van  ICT apparatuur; het ophalen, inleveren voor hergebruik en het recyclen van verouderde  apparatuur. SNEW is de partner voor  circulair inkopen met haar verkooptool die zeer toegankelijk is en nog aantrekkelijk ook. Circulair inkopen is een must met de komst van de ISO 20400 en SNEW biedt hiervoor de oplossing maar tegelijkertijd ook een prachtige invulling van de MVO-doelstellingen voor bedrijven.

Sociale invulling

Wat SNEW zo uniek maakt is dat zij sociale innovatie koppelen aan hun product. Zij bieden mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans om weer deel te nemen aan het arbeidsproces. Met goede interne begeleiding, kijken zij juist naar wat mensen wel kunnen en niet naar beperkingen. Het is het SNEW-DNA dat 2e kansen van producten en mensen aan elkaar verbindt.

Globaliserende aanpak E-waste

Op de afvalbergen in ontwikkelingslanden ligt genoeg afgedankte apparatuur om de nieuwste technologieën, decennia lang te voorzien in de behoefte naar grondstoffen. SNEW heeft de oplossing om deze ‘uitdaging’ om te buigen in een circulair verdien model, kansarmen lokaal op te leiden (in o.a. recycling) en hen de toegang te geven tot de digitale wereld.

No Time To Waste BV

Logo Snew (NoTimeToWaste) Vught

Facebook Twitter LinkedIn

Website

Circulaire Economie - Golden Circle

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact