Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Podcasts

NewNext Online Media BV, 18e plaats MKB Innovatie Top 100 2014

Internationale online modevakbeurs spaart tijd, geld en het milieu

NextCollections.com brengt continu de actuele vraag & aanbod in de internationale modebranche samen op een innovatief B2B platform. Met een bereik van ruim 90.000 internationale inkopers is de website een begrip in de modebranche geworden. Ideaal voor merken die hun komende collecties online willen presenteren aan retailers, pers en andere fashion professionals. Het platform is 365 dagen per jaar geopend en uitsluitend toegankelijk voor retailers in de mode, schoenen & accessoires.

Inspiratie & netwerken

De rol van modevakbeurzen is de afgelopen jaren behoorlijk veranderd. Voorheen werden er tijdens modevakbeurzen orders geschreven, nu komen bezoekers uitsluitend voor inspiratie en om te netwerken. Dat zijn bij uitstek activiteiten waar internet zeer geschikt voor is. Bovendien is door de enorme groei van webshops de behoefte ontstaan om op eenvoudige wijze nieuwe modecollecties te zien, te beoordelen en direct in te kopen. NextCollections komt hieraan tegemoet en biedt inkopers alle praktische informatie die hierbij nodig is.

Minder reizen

Het bezoeken van internationale modevakbeurzen zal steeds minder noodzakelijk worden omdat NextCollections.com een volwaardig alternatief aanbiedt. Dat bespaart de modedetaillist duizenden euro's aan reiskosten naar de modesteden. Minder reizen betekent minder vervuiling en energiebesparing.

NewNext Online Media BV

Utrecht

Facebook  LinkedIn

Website

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact