Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Podcasts

Mr. Fill BV, 6e plaats KVK Innovatie Top 100 2019

Slimme afvalbak

Mr. Fill maakt afvalinzameling in steden efficiënter en goedkoper. Deze slimme afvalbak heeft een elektrische pers waardoor er meer in kan. Met minder zwerfafval tot gevolg. En hij geeft zelf via het mobiele netwerk aan dat hij vol zit. Een gemeente bijvoorbeeld weet dan precies welke bak wanneer geleegd moet worden. Dit zorgt voor een forse besparing op kosten voor afvalinzameling.

Veel gerichter legen

Mr. Fill werkt 100% op zonne-energie via het ingebouwde zonnepaneel. Een sensor meet hoe vol de afvalbak zit. De gemeente krijgt automatisch in hun Smart Waste Manager systeem een melding als de bak bijna vol zit. Zij kunnen dan veel gerichter afvalbakken in de stad legen. En de bak kan zelfs op afstand vergrendeld worden. De afvalinzamelaars rijden minder vaak hun route en dit betekent minder CO2-uitstoot. De kosten voor afvalinzameling liggen zo tot wel 75% lager dan normaal.

Schone en slimme steden

Mr. Fill is praktisch in elk opzicht. Hij werkt met een standaard rolcontainer van 120 liter. Met of zonder vuilniszak erin. En hij kan tegen een stootje. Het 2 millimeter dikke staal garandeert een lange levensduur. De slimme afvalbak is een oer-Hollands product. Bedacht en (door)ontwikkeld in Nederland. Maar al breed ingezet via een Europees dealernetwerk in steden als Amsterdam, Hamburg, Bremen en Brussel. Mr. Fill draagt zo bij aan schone en slimme steden in heel Europa.

Mr. Fill BV

Logo Mr. Fill BVCulemborg

Facebook LinkedIn

Website

Zelf-persende afvalbak op zonne-energie

Aanvullende informatie

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact