Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Podcasts

Merlin Software BV, 65e plaats KVK Innovatie Top 100 2020

Software helpt crises beheersen

In een crisissituatie is het lastig overzicht te houden op de recente ontwikkelingen, de taken die mensen moeten uitvoeren en om achteraf te kunnen verklaren waarom bepaalde beslissingen zijn genomen. CrisisSuite is een softwarepakket dat al vanaf de start van de crisis ondersteunt. Daardoor zijn organisaties beter voorbereid op een crisissituatie en kunnen zij die effectiever en efficiënter bestrijden.

Alles in één pakket

CrisisSuite is uniek in z’n allesomvattende aanpak en intuïtieve logtool. Er bestaat geen ander product dat alle benodigde functionaliteiten onder één dak brengt. Bij de start van de crisis alarmeert CrisisSuite de juiste mensen. In de software kunnen crisisvergaderingen gelogd, acties toegewezen, de status bijgehouden en belangrijke bestanden centraal opgeslagen worden. Achteraf is alle informatie eenvoudig doorzoekbaar en kan worden achterhaald wie, wanneer, welke informatie heeft toegevoegd.

Gebruiksvriendelijk

CrisisSuite is gebruiksvriendelijk gemaakt, zodat de gebruikers ook in tijden van stress goed en snel met het pakket overweg kunnen. Het is geschikt voor omvangrijke organisaties in alle mogelijke sectoren.

Minimaliseert effecten voor hele keten

Doordat organisaties steeds nauwer onderling verbonden zijn, heeft een crisis in een organisatie een groot effect op het gehele netwerk. Bovendien staan organisaties door de klimaatproblematiek, globalisering en toenemende onrust in de maatschappij aan steeds meer risico’s bloot. Door ze te helpen bij de voorbereiding op en het crisismanagement tijdens een crisis, wordt het effect ervan op de mensen, middelen, resultaten van de organisatie en haar netwerk geminimaliseerd.

CrisisSuite is een SaaS-oplossing (software-as-a-service) op abonnementsbasis.

Merlin Software BV

Merlin Software logoZoetermeer

Facebook Twitter LinkedIn YouTube

Website

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact