Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Podcasts

Maru Systems International BV, 85e plaats KVK Innovatie Top 100 2020

De Groene Aggregaat

Een conventioneel aggregaat vervuilt, maar er is nu een duurzaam alternatief: De Groene Aggregaat van Maru System International BV. Bouw, evenementen en infra technische werkzaamheden stoten daarmee tot wel 95 procent minder CO2 en stikstofoxide uit.

Hybrideoplossing

Het aggregaat is “hybride”. Het is een compleet mobiele duurzame stroomopwekkende oplossing. Zonnepanelen komen door middel van een automatische arm uit de container en laden een accupakket. Daarnaast staat een biodieselaggregaat die op groene diesel zoals HVO (Hydrotreated Vegetable Oil) kan draaien.

Brandstofbesparing

Door deze hybrideoplossing verbruikt De Groene Aggregaat veel minder kostbare en vervuilende brandstof dan een conventioneel aggregaat, tot wel 95 procent brandstofbesparing. De uitvoerder bespaart dus ook veel geld op brandstof.

Het Groene Aggregaat heeft een gemiddeld return on investment (ROI) van drie jaar en dat zonder subsidie. Hij is wereldwijd onder elke situatie inzetbaar, met verschillende uitbreidingsmogelijkheden zoals waterzuivering en internetaansluiting, en hij zorgt voor een schoner milieu.

Adequate support

Maru Systems International BV richt zich op een internationale afzetmarkt voor functioneel duurzame, zelf ontwikkelde en innovatieve machines. Deze producten vinden hun afzet binnen de doelgroep solar, off grid energy supply solutions en storage. Het aggregaat is ontwikkeld in de eigen R&D-afdeling. Daardoor beheert Maru Systems het totale proces en kan het adequate support leveren op alle functionaliteiten. Nog niet eerder is een hybrideaggregaat op deze manier samengesteld. De innovatie is verkrijgbaar in verschillende modellen. De standaardmodellen zijn de 30, 45 en 100 kilovoltampère (kVA). – die sluiten het beste aan op de markt.

Maru Systems International BV

Maru Systems - De Groene Aggregaat logoZuidoostbeemster

LinkedIn 

Website

De groene Aggregaat van Maru Systems

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact