Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Podcasts

MarcelvangalenDesign wint KVK Impact award met multifunctionele handkap

MarcelvangalenDesign uit Boxtel heeft vandaag met Gripz de KVK Impact award gewonnen. Ondernemers uit het mkb die een baanbrekende innovatie onder invloed van de coronacrisis op de markt hebben gebracht, konden zich inschrijven voor deze speciale prijs, die werd uitgereikt tijdens de KVK Live Adviesdagen.

Gripz is een multifunctioneel handkapje, gemaakt van gerecycled LDPE, waardoor je niet met je handen oppervlakten als winkelwagentjes, mandjes, deurklinken, touchscreens, hoeft aan te raken. Gripz is voorzien van iso-gecertificeerde antimicrobiële toevoeging waardoor het vermenigvuldigen van bacteriën stopt.

Toepasbaarheid

Naast creativiteit roemt de jury ook de praktische toepasbaarheid en de keuzes die gemaakt zijn vanuit het perspectief van de gebruiker. De eerste resultaten laten zien dat zowel winkels als gebruikers meerwaarde zien in deze innovatie en die ook kopen en gebruiken. Diverse grote organisaties hebben de Gripz ingezet vanuit facilitair oogpunt voor medewerkers, voor op kantoor of vanuit huis. Het handkapje is te koop via de website van Gripz, Bruna en ANWB.

Multifunctioneel

Het concept is multifunctioneel, schaalbaar en bevat volgens de jury ook ruimte voor mogelijke extra toevoegingen. Het is daarmee bij uitstek een concept wat een oplossing biedt waar deze tijd om vraagt en tegelijkertijd ook op langere termijn toepasbaar zal zijn.

De KVK Impact award is een onderdeel van de KVK Innovatie Top 100. Bekijk alle inzendingen.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact