Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

LifeSense Group BV, 6e plaats MKB Innovatie Top 100 2017

Slim ondergoed voor vrouwen

Oplossingen maken voor vrouwen om hun gezondheid te verbeteren. Dat is een belangrijke doelstelling voor de LifeSense Group. Opgericht in 2015 en naast een vestiging op de High Tech Campus te Eindhoven nu ook een kantoor in Tokyo. Carin Wear is het eerste product dat zij op de markt brengen. Dit is een oplossing voor urineverlies bij jonge vrouwen in de vorm van een wearable.

Draagbare oplossing voor urineverlies

Het blijkt dat 1 op de 3 jonge vrouwen na een zwangerschap lange tijd last heeft van dagelijks urineverlies. Controle over de blaas is niet meer optimaal door verzwakte bekkenbodemspieren. Het is een groot probleem waar men niet over praat. Met Carin Wear kan een vrouw zichzelf genezen met een pijnloze behandeling. De oplossing bestaat uit slim ondergoed en een app voor bekkenbodemtraining.

Meten is weten

Carin Wear is met recht een wearable. Het slimme ondergoed bestaat uit absorberend materiaal en een sensor. De app ondersteunt bij de bekkenbodemtraining met video en uitleg. Het heeft een draadloze verbinding met de sensor en laat de resultaten van de dagelijkse oefeningen zien. Bij de meeste vrouwen is binnen enkele weken resultaat merkbaar. Zo kunnen vrouwen zichzelf met Carin Wear genezen en weer vertrouwd voelen met hun eigen lichaam.

LifeSense Group BV

Logo LifeSense GroupAE Eindhoven
 

Facebook Twitter LinkedIn

Website

Vrouw met Carin Wear en de app op tablet

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact