Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Podcasts

Kwettr, 30e plaats MKB Innovatie Top 100 2017

Betalen met social media

Kwettr heeft een heldere visie: klanten producten laten betalen met social media in plaats van geld. De onderneming doet dit met inzet van digitale mond-tot-mond reclame. Met een tweet, like of follow op diverse social media koopt de klant een product. In 2016 won Kwettr de Accenture Innovation Publieksprijs met dit idee. Als het aan Kwettr ligt dan vindt iedereen het over 5 jaar heel normaal om met social media te betalen.

Social Payment module

Betalen met data in plaats van geld. Met deze module is dat mogelijk op elke website. In een webshop betaalt de klant voor een product met een tweet, like of follow op diverse social media. Dit is vaak een digitaal product dat de klant kan downloaden. Het werkt ook voor fysieke producten door kortingcoupons te downloaden. Kwettr gaat verder dan dit betaalsysteem. De totaaloplossing biedt ook Twitter campagnes, data analyse en relevante marketing data over elke klant. Maak van volgers nieuwe klanten.

Online pop-up stores

Niet toepassen in een bestaande website maar wel Kwettr gebruiken? Dat kan ook. Kwettr verhuurt namelijk online pop-up stores. Deze digitale winkels zijn geopend voor een korte periode of zolang de voorraad strekt. Ook hier rekenen klanten af met bijvoorbeeld een tweet. Kwettr zorgt ervoor dat de digitale winkel lijkt op de fysieke winkel. Naast het verhuur van de pop-up store levert Kwettr ook promotionele diensten zoals adverteren op Twitter voor hun klanten. Het concept blijkt succesvol en helpt ook om extra klanten naar een eigen webshop te leiden.

Kwettr

Kwettr logo Breda

Facebook Twitter LinkedIn

Website

Kwettr Tweet

Aanvullende informatie

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact