Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Podcasts

Kremer Products®, 46e plaats KVK Innovatie Top 100 2020

Niet meer knoeien met de verfbeugel

Tachtig jaar na de uitvinding van de verfbeugel is er eindelijk een efficiënte oplossing om de verfroller van de verfbeugel te verwijderen: de Rollergrip. Dit handige hulpmiddel is een aanwinst voor professionele schilders: hij stimuleert hergebruik van verfbeugels en maakt tevens veel wegwerpproducten overbodig.

Schilders “slaan” doorgaans de roller van de beugel. Dit veroorzaakt kromme verfbeugels, kapotte rollers en verfemmers, risico op verfspetters en herstelschade. Naar schatting worden in de Europese Unie per jaar 45 miljoen verfbeugels weggegooid. En daarbij worden ook plastic wegwerphandschoenen, boterhamzakjes en cleanwipes massaal gebruikt.

Gemak en minder afval

De Rollergrip voorziet in een unieke oplossing die veel gemak genereert en tevens de single-use afvalstroom remt. Hij verwijdert verfrollers door middel van een hefboom. Daardoor is minder kracht nodig. Dat beperkt meteen ook de fysieke belasting van de schilder.

Verantwoord

Deze gepatenteerde Nederlandse innovatie is ontwikkeld door Kremer Products®, dat zichzelf ten doel heeft gesteld vooruitgang te bieden voor de samenleving als geheel. Omdat de Rollegrip jaren mee gaat, vermindert hij de milieu-footprint en past daardoor binnen verantwoord schilderwerk. Een vergelijkbare tool bestond nog niet.

Verfgroothandels

De duurzame Rollergrip is geschikt voor professioneel en doe-het-zelfgebruik, maar ook als duurzaam promotie-item; hij is leverbaar in elke gewenste kleur met elk logo. Hij wordt sinds 2017 actief verkocht en is verkrijgbaar bij bijna alle professionele verfgroothandels in Nederland en online onder andere in de eigen webshop en bij Bol.com. Ook zijn er verkooppunten in België, Duitsland en Nieuw-Zeeland.

Kremer Products®

Kremer Products logoLeeuwarden

Facebook Twitter LinkedIn Instagram

Website

Rollergrip

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact