Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Publieksprijs

Kidzstore (SG Group vof)

Milieuvriendelijke luier in Dutch design

Stem op Kidzstore

Positieve impact op het milieu en op je baby. Daarom kiezen ouders steeds vaker voor een wasbare luier. Zo ook de twee kersverse pappa’s die na vele merken wasbare luiers geprobeerd te hebben, besloten zelf de perfecte luier te ontwerpen. En zie daar de geboorte van Happy Bear, de eerste Dutch design wasbare luier.

De productlijn van dit eerste Nederlandse merk wasbare luiers bestaat uit nog veel meer zelf ontworpen leuks. Er zijn ook wasbare zwemluiers, wetbags, oefenbroekjes en zoogcompressen in de leukste prints. Alles even duurzaam. De bamboe nachtluier is zelfs als de best absorberende wasbare luier uit de test gekomen.

Beter milieu

Elk jaar worden miljarden wegwerpluiers geproduceerd en gebruikt. Dat kost waardevolle grondstoffen die vervolgens belanden bij het afval! Meerdere onderzoeken tonen aan dat wasbare luiers beter zijn voor het milieu. De wasbare luiers van HappyBear zijn gemaakt van goede en veilige stoffen en onder goede omstandigheden. Zo dragen ze bij aan een beter milieu.

Europa

Sinds 2018 timmeren ze hard aan de weg met een webshop in duurzame babyartikelen en het ontwerp van de eigen productlijn. Via verschillende online kanalen bereiken ze de consument en met het eigen merk HappyBear ook kinderopvangcentra en gastouders. En vanaf medio 2019 kan heel Europa kennismaken met deze wasbare luier in Dutch design.

Kidzstore (SG Group vof)

Logo KidzstoreHengelo

Facebook

Website

Vader met bay op de arm

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact