Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Podcasts

Kicks n Sticks, 59e plaats KVK Innovatie Top 100 2020

Game daagt je uit je hockey- en voetbalskills te verbeteren

Jongeren bewegen steeds minder en wanneer er gesport wordt dan liever op straat. Met de game Kicks n Sticks Smart Ball worden ze uitgedaagd hun voetbal- of hockey-skills te verbeteren en zo in beweging te komen.

Met gamification, eigen ontwikkelde software en innovatieve materialen zoals de Smart Ball activeert en motiveert Kicks n Sticks spelers en trainers.

Gamification en de echte wereld

Samen met de serious-gamestudio Hulan heeft het Smart Ball (voor voetbal en hockey) ontwikkeld. Hierin zijn gamification gekoppeld aan de echte wereld: je moet actief bewegen om verder te komen in het spel. Je koppelt een speciale bal aan een eigen game op je telefoon. In de game bekijk je eerst de skills van een voetbal- of hockeyprofessional. Daarna ga je het zelf proberen. De telefoon meet vervolgens hoe goed je deze drill doet. Ben je klaar, dan je stuur jouw “Prove it"-filmpje naar je vrienden om hen uit te dagen jouw score te verbeteren.

Verbeter jezelf

Via de game biedt Kicks n Sticks iedereen een kans zichzelf te verbeteren, ongeacht zijn of haar niveau. De high-end innovatieve oplossingen zijn via de smartphone voor iedereen beschikbaar. Kicks n Sticks verwacht veel belangstelling voor het spel rond Sinterklaas en Kerstmis. Smart Ball is te koop via de webshop van Smart Ball en veder via HockeyVibes in België (spin-off Decathlon), de onlineshop van YouTube-ster Touzani en de distributienetwerken van hockeykledingmerk Osaka en Streetkings-Intersport.

Kicks n Sticks

Kicks n Sticks logoOisterwijk

Facebook Twitter LinkedIn Instagram

Website

Speler met de Smart Ball

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact