Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Podcasts

JORDAHL H-BAU BV, 15e plaats MKB Innovatie Top 100 2014

Sparingen in beton zonder boren

Innogain is een product voor de bouwindustrie. JORDAHL® Innogain bestaat uit een flexibele buitenmantel en een stijve, innovatieve binnenkern van staal. Het principe is uitzonderlijk eenvoudig. Innogain wordt op de bouwplaats in het beton gepositioneerd waar de sparing moet ontstaan. Na het uitharden van het beton kan Innogain eruit worden getrokken. Innogain werkt als een elastiekje: als je eraan trekt, wordt het smaller, als je het loslaat, krijgt het zijn oorspronkelijke vorm terug. Het innovatieve Innogain materiaal plakt niet aan het beton en kan honderden keren opnieuw gebruikt  worden, zonder schoonmaak, zonder nabehandeling!

Innogain is honderden keren herbruikbaar

Innogain vervangt, in combinatie met wapeningsstaal, producten zoals het kostbare doorkoppelsysteem of plaatstalen buizen. Deze laatste blijven achter in het beton en zijn daardoor verloren materiaal, terwijl Innogain honderden keren herbruikbaar is en na het uitharden van het beton simpelweg handmatig uit het beton getrokken wordt. Innogain is makkelijk toe te passen en levert grote besparingen op grondstoffen, materiaal en arbeid op. De emissie-uitstoot wordt aanzienlijk beperkt. Stalen producten zoals sparingsbuizen, stekkenbakken of doorkoppelsystemen die warmtebehandelingen, inductieprocessen of andersoortige milieubelastende bewerkingen moeten ondergaan, hoeven immers niet te worden geproduceerd! Vulmiddelen, zoals het vervuilende piepschuim, zijn overbodig.

Uniek

Innogain is het enige product op de markt waarmee sparingen en gaten in beton kunnen worden gemaakt zonder te boren en zonder dat er materiaal verloren gaat.

JORDAHL H-BAU BV

Hengelo

Facebook  LinkedIn

Website

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact