Formulier wordt verzonden, dit kan even duren onderbreek het proces niet. Klik hier om te annuleren
Naar KVK.nl
088 585 22 22 

JOA Air Solutions, 65e plaats KVK Innovatie Top 100 2022

Nauwkeurige luchtstroommetingen in ATEX omgevingen

Industriële producenten zijn verantwoordelijk voor de veiligheid en gezondheid van hun medewerkers en willen de impact van hun proces op het milieu zo klein mogelijk houden, verspilling voorkomen en explosiegevaar minimaliseren. De ‘Air Flow Measurement Device’ van JOA Air Solutions helpt hierbij door nauwkeurig luchtstromen te meten, en verstoppingen in leidingen vroeg te herkennen.

Problemen voorkomen

Vervuilde leidingen in fabrieken zijn een risico voor de productiviteit en veiligheid. Bovendien zorgen verstoppingen voor meer energieverbruik en vervuiling. De ‘Air Flow Measurement Device’ kan problemen in leidingen vroeg herkennen, waardoor onveilige situaties kunnen worden voorkomen en de productie niet stilgelegd hoeft te worden voor onderhoud. Automatische bewaking & aanpassingen van de ventilatorsnelheid zorgt voor minimaal energieverbruik. Ook voorkomt het de opbouw van gevaarlijke en brandbare stoffen, zodat er ingegrepen kan worden en het productieproces kan worden aangepast voordat er ongelukken gebeuren.

Uniek aan deze innovatie is dat het in een ATEX omgeving gebruikt kan worden, in tegenstelling tot gebruikelijke Flow Meters. Dit komt door het intrinsiek veilige ontwerp en het gebruik van lage voltages die vonkvorming voorkomt.

Gezonde werkomgeving & Explosiegevaar verminderen

JOA bouwt en ontwerpt al 24 jaar op maat gemaakte en data-gestuurde oplossingen voor uitdagingen met stof en vervuiling in de (proces)industrie. Met hun op maat gemaakte industriële luchtfiltratie oplossingen dragen ze bij aan schonere lucht, minder emissies en veiliger werkomstandigheden. Door betere metingen, inzichten en gebalanceerde systemen, besparen opdrachtgevers van JOA tonnen Euro’s per jaar.

JOA Air Solutions

DelftJOA Air Solutions logo

Website

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
KVK logo
088 585 22 22 Contact