Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Podcasts

JAMwerkt.nl, 31e plaats MKB Innovatie Top 100 2016

Online matchen voor een job

Online matchen. Dat is de kracht van het online werkplatform JAMwerkt. Het is een jong bedrijf gerund door jonge ondernemers dat zich bovendien richt op een jonge doelgroep: jongeren tussen de 15 en 27 jaar oud. Het vernieuwende aan het concept van JAMwerkt is dat zij het uitzendmodel omdraaien. JAM richt zich niet op de vraag, maar laat online direct hun aanbod van beschikbare jongeren zien. Bedrijven kunnen dan direct een boeking plaatsen. Zo ontstaat een snelle match.

Digitale arbeidsmarkt

Jongeren tussen de 15 en 27 jaar kunnen via hun online werkagenda op JAMwerkt zelf aangeven wanneer zij beschikbaar zijn om te werken en in welke sectoren zij willen werken. Bedrijven zien op hun account een handig overzicht van de real-time beschikbaarheid van jongeren uit hun omgeving. In slechts 30 seconden kunnen zij zo jongeren ‘boeken’ voor ondersteunende werkzaamheden. JAMwerkt is een ideaal hulpmiddel voor jongeren om betaalde werkervaring op te doen. Via het platform kunnen zij ook ontdekken in welke sector zij zich thuis voelen en waar carrièremogelijkheden liggen. Voor werkgevers is het platform ideaal om altijd beschikking te hebben over extra tijdelijke krachten die op elk moment van de dag zijn in te huren. Zo hebben zij toegang tot jong talent uit de regio.

Brabant

JAMwerkt is actief vanuit Bladel en heeft inmiddels regiomanagers in 17 Brabantse gemeenten. Zij zorgen voor persoonlijk contact met de jongeren op het platform en de ondernemers die er gebruik van maken.

JAMwerkt.nl

Logo JAMwerkt.nlBladel

Facebook Twitter LinkedIn YouTube

Website

Jongeren beelden diverse beroepsgroepen uit

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact