Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

Invi, 22e plaats MKB Innovatie Top 100 2018

Nare geur als zelfverdediging tegen seksueel geweld

Seksueel geweld is een wereldwijd probleem. Alleen in Nederland al komt één op de drie vrouwen hiermee in aanraking. Als eerste ter wereld komt Invi met een geweldloze manier gebaseerd op geur ter preventie hiervan: de Invi Bracelet. In een noodsituatie verspreidt deze armband een nare geur die aanvallers afschrikt en demotiveert.

Inspiratie uit de natuur

Een stinkdier verjaagt al heel lang met succes aanvallers door een nare geur te verspreiden. Een dergelijke geweldloze vorm van zelfverdediging blijkt erg effectief. Deze inspiratie uit de natuur leidde tot de ontwikkeling van de Invi Bracelet. In een noodsituatie activeert de drager van deze armband zelf de verspreiding van een nare maar ongevaarlijke geur. Dit gebeurt nooit per ongeluk vanwege het unieke veiligheidsmechanisme. De geur schrikt aanvallers af en waarschuwt tegelijkertijd mensen in de nabijheid.

Gevoel van veiligheid

De dragers van de Invi Bracelet ervaren meer zelfvertrouwen en een groter gevoel van veiligheid op straat. En door het stijlvolle design van roestvast staal en Italiaans leer draagt het als een dagelijks sieraad. Via de webshop van Invi is de Invi Bracelet nu wereldwijd leverbaar. Een mooie stap op weg naar een wereld zonder seksueel geweld.

Invi

Invi logo Rotterdam

Facebook Twitter

Website

Vrouw draagt invi bracelet

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact