Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Podcasts

Invend, 23e plaats KVK Innovatie Top 100 2020

Geen wiebelende tafels meer op het terras

Horecaondernemers, hun personeel en hun gasten kunnen zich mateloos irriteren aan een wiebelende tafel op het terras. Daaraan maakt Invend een eind met een nieuwe uitvinding: de RoXTable.

Zelf stabiliserend onderstel

De RoXTable heeft een zelf stabiliserend onderstel dat zorgt dat de tafel stabiel op het terras staat. Twee beweegbare poten stellen zichzelf en klemmen zich vast, zodat de vier tenen samen zorgen dat de tafel rotsvast op elke ondergrond staat. Wordt de tafel verplaatst, dan stellen de poten zich automatisch opnieuw. Gepruts met stelschroeven, wigjes of bierviltjes is daarmee verleden tijd.

De RoXTable is leverbaar in verschillende uitvoeringen, passend bij elke stijl. De bladen zijn vierkante, rechthoekig en rond, van hout en van kunststof. Het onderstel kan glanzend en gepoedercoat worden geleverd. Ook is een spelingsvrij kantelsysteem mogelijk, waardoor het eenvoudig wordt ruimte te besparen als de tafels moeten worden opgeslagen.

Visitekaartje

Met de RoXTable ontstaat een comfortabel en verzorgd terras - het visitekaartje van het horecabedrijf, dat bijdraagt aan meer omzet.

Gepatenteerd

Invend ontwerpt, realiseert en verkoopt innovatieve producten en uitvindingen. Deze uitvinding, de RoXTable, is vernieuwend en origineel en daarom ook gepatenteerd. Hij wordt zowel rechtstreeks aan de horeca verkocht als via groothandels in horeca- en projectmeubilair.

Invend

Invend logoArnhem

Facebook Twitter LinkedIn 

Website

Terras tafeltje

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact