Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Podcasts

Icologiq BV, 93e plaats KVK Innovatie Top 100 2020

Eén softwarepakket voor wereldwijd uniforme processen en standaardisatie

Digitalisering blijft bij veel bedrijven beperkt tot de processen die gerelateerd zijn aan de klant. Icologiq Elements helpt om ook de interne organisatie te verbeteren. De software is gericht op multinationals in de “food-, feed- en seed-industrie”. Ze kunnen dit pakket snel, op afstand, uitrollen over al hun vestigingen zodat iedereen volgens dezelfde standaarden en internationale eisen werkt.

De interne organisatie heeft vaak een grote achterstand opgelopen: medewerkers werken nog met primitieve tools en de organisatie is opgedeeld in silo’s. Dit wreekt zich, juist in deze tijd waarin digitaal werken essentieel is. Icologiq Elements heeft hiervoor een volledig digitale oplossing, waarmee processen al gestandaardiseerd en gedigitaliseerd worden geleverd. Dat helpt om ze in korte tijd in alle locaties wereldwijd te implementeren, ook op afstand.

Lokaal onderscheid

Voor medewerkers van organisaties die wereldwijd als één bedrijf opereren, biedt één strak georganiseerd managementsysteem grote voordelen. Zij kunnen zich lokaal onderscheiden doordat zij in een bedrijf werken dat aan alle internationale eisen voldoet.

Betere samenwerking

Standaardisatie leidt bovendien tot betere onderlinge samenwerking en meer rust en werkplezier. Werknemers worden er uiteindelijk gelukkiger van omdat ze veel minder tijd kwijt zijn met handmatig gegevens invoeren en zich kunnen richten op hun kerntaken. Dat leidt tot een hogere productiviteit en een verbeterde positie op de lokale arbeidsmarkt.

Softwareontwikkelaar

De software is verkrijgbaar bij de ontwikkelaar, Icologiq. Dit bedrijf richt zich volledig op grootschalig innoveren en digitaliseren van processen op het gebied van kwaliteit, compliance en operational excellence.

Icologiq BV

Icologiq logoEnschede

Facebook Twitter LinkedIn YouTube

Website

Graphic toont werking Icologiq

Peer Reinhard van Icologiq

Peer Reinhard van Icologiq

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact