Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Podcasts

IT.PA BV, 43e plaats MKB Innovatie Top 100 2016

Versnellen met IT.PA

Wellicht herkent u het. U opent een website, maar deze is traag of reageert niet of nauwelijks. Het bedrijf IT.PA B.V. heeft hier een oplossing voor ontwikkeld. De IT.PA Accelerator optimaliseert alle internet- en computertransacties van de eindgebruiker en alle lagen daar tussen. Deze software zoekt de oorzaak en geeft de oplossing hoe de vertraging op te lossen en deze te laten versnellen. Dit geldt voor website en voor diverse applicaties.

Hoe werkt het?

Vanuit de server zoekt het systeem de desbetreffende website en analyseert de technische instellingen. Dus onder andere of de bandbreedte, de webserver en bijbehorende parameters goed zijn ingesteld. De software checkt daarbij in hoeverre de technische instellingen van het besturingssysteem zijn ingericht. Vervolgens volgt er een advies met de bevindingen en wat beter kan. Daarbij wordt niet alleen schade voorkomen door traagheid, maar het voorkomt ook uitval van end-to-end business process transacties. Tevens voorspelt deze software storingen in computerverbindingen wereldwijd. Het resultaat: soepeler en sneller werkende websites en systemen.

Exponentiele groei

De IT.PA Accelerator is sinds relatief korte tijd al in gebruik bij ondernemingen in Nederland, België, Amerika, Australië en Singapore. Zowel bij kleine als (middel)grote organisaties. Waaronder enkele organisaties die genoteerd staan in de Fortune 500. Dit is een Amerikaanse lijst waarin de grootste bedrijven staan weergegeven. In volgordelijkheid van groot naar klein op basis van de jaaromzet.

IT.PA BV

Logo IT.PA BVOudenbosch

 Twitter LinkedIn

Website

Servers

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact