Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Podcasts

Holie Foods

Bewuste voeding met een positieve impact

De aarde warmt te snel op. Dit heeft nu en in de toekomst grote gevolgen voor mensen en de wereldwijde biodiversiteit. Daarom is Holie op een missie om positieve impact te maken op de planeet. Zij zijn het eerste Nederlandse voedingsmerk dat klimaatpositief gaat ondernemen. 50% van hun winst investeren zij in het planten van bomen. Alles wordt lokaal geproduceerd, bevat 0% toegevoegde suiker en is vegan. Zo helpt Holie steeds meer mensen om op dagelijkse basis iets goeds te doen. Voor zichzelf én de planeet.

Eerlijke Granola zonder toegevoegde suiker

Ontbijtgranen bevatten vaak veel verborgen suikers en zout - en te weinig vezels en eiwitten. Zo niet Holie Granola: de allereerste granola in Nederland waaraan écht geen suiker is toegevoegd. Ook geen verborgen suikers zoals honing, dadelstroop en andere zoetstoffen. Daarnaast voegt Holie ook geen zout of olie toe en bevat de granola buitengewoon veel vezels en eiwitten.

Laten zien dat het anders kan

Holie daagt met hun business model het huidige kapitalistische systeem uit waarin bedrijven, ten koste van mens en planeet, primair uit zijn op het maken van winst. Holie gelooft in een vorm van “conscious capitalism” waarin bedrijven hun verantwoordelijkheid nemen en hun business gebruiken als een kracht om het goede te doen. Een economie waarin we van een shareholder naar een stakeholder model bewegen, waarin mens én milieu even belangrijk zijn als het maken van winst.

Holie Foods

Holie Foods logoAmsterdam

Facebook Twitter LinkedIn Instagram

Website

Holie Foods Granola in een stazak

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact