Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

H2O Technics BV, 60e plaats MKB Innovatie Top 100 2018

Legionella, parasieten en biofouling worden met trillingen geƫlimineerd

Bij watersystemen bestaat altijd een risico op vervuiling door schadelijke organismen, parasieten, algen en biofouling. H2O Technics is een Nederlands familiebedrijf dat schadelijke en ongewenste organismen in watersystemen bestrijdt door middel van nanocavitatie (microscopische trillingen).

Uniek en bewezen systeem

De door H2O Technics ontwikkelde resonator wordt in verschillende watersystemen toegepast. Met deze uitvinding worden schadelijke en ongewenste organismen op een 100% milieuvriendelijke manier tegengegaan. Zonder gebruik van chemicaliën of pesticiden. De techniek van nanocavitatie is toegepast in twee uitvindingen. De Zerinn bestrijdt de legionellabacterie in waterleidingsystemen. En met de C-Dome worden parasieten en biofouling in de zalmkweek aangepakt. Beide innovaties zijn uniek en baanbrekend omdat nog niet eerder een zodanig effectieve en milieuvriendelijk oplossing voor waterverontreiniging is ontwikkeld.

100% milieuvriendelijk

De innovatie draagt bij aan een betere wereld omdat er op geen enkele manier gebruik hoeft worden gemaakt van schadelijke chemicaliën. Is 100% milieuvriendelijk en voorkomt ongewenste problemen als legionella en andere vormen van waterverontreiniging. De techniek wordt bijvoorbeeld al succesvol toegepast in de aquacultuur en koi-vijvers. Maar er zijn nog legio toepassingsmogelijkheden voor deze innovatie.

H2O Technics BV

H2O Technics logo Wieringerwerf

Facebook Twitter LinkedIn

Website

Zerinn

C-Dome

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact