Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Podcasts

Greentom Operations BV, winnaar MKB Innovatie Top 100 2017

Groenste kinderwagen

Greentom zet de kinderwagen wereld op z’n kop met een totaal nieuwe generatie buggies voor een nieuwe generatie mensen.  De kinderwagen is vernieuwend tot in de kleinste details door een slim innovatief ontwerp gecombineerd met vooruitstrevende productie technologie en extreem materiaalgebruik. Van kap tot wielen, van stoffen tot gebruik. Alle materialen zijn duurzaam. De stoffen zijn volledig natuurlijk of gemaakt van gerecyclede drinkflessen.

Volledig recyclen

Greentom produceert over de hele wereld. Dat beperkt niet alleen de impact op het milieu van verzending maar betekent ook dat de kinderwagen gemaakt is van natuurlijke en gerecyclede bronnen uit de buurt. Dat stimuleert de lokale economie.  En zodra kinderen gaan vragen om skateboards, kan Greentom je Greentom kinderwagen volledig recyclen als je wilt. Alle onderdelen zijn gemaakt om te hergebruiken.

Hollandse nuchterheid

Greentom wil 100% groene producten maken. Om de wereld en de toekomst van onze kinderen groener te maken. Vanuit een geloof dat minder vaak meer is. Dat start al aan de ontwerptafel. Wij Nederlanders staan bekend om de eenvoud van onze ontwerpen. Het is de Hollandse nuchterheid die aan de basis ligt van alle Greentom producten. De Greentom kinderwagen is het bewijs dat circulair en sustainable design ook mooi, betaalbaar, veilig en praktisch kan zijn.

Greentom Operations BV

Logo Greentom Operations BV Maastricht

Facebook Twitter LinkedIn

Website

Greentom kinderwagens

Aanvullende informatie

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact